Starte behandlingstilbud

Har du kanskje lyst til å starte med noe for deg selv? Kanskje kan lysterapi være noe som kan gi deg en liten sideinntekt som du kan nyte godt av? Spesielt nordpå vil det kunne være et godt marked for dette for vi vet jo alle om den lange og ganske deprimerende mørketiden som råder der oppe!

I Norge trenger vi kreative personer som er opptatte med å skape arbeidsplasser og hvis du klarer å skape noe for deg selv så er jo dette naturligvis helt perfekt! Å tilby lysterapi vil kunne være et godt tilskudd i et lokalmiljø, og hvis du har lyst til å teste dette så synes vi absolutt at du skulle gi det hele et forsøk. Du kan starte i det små med kanskje et litt spesielt tilbud som er velkjent og veldokumentert. Dette vil kunne gi deg dine første kunder og når du har tjent nok penger kan du kjøpe inn ytterligere utstyr. På denne måten kan du sakte men sikkert bygge deg opp en aldri så liten bedrift samtidig som du har din faste jobb. Dette vil gi deg en rolig introduksjon uten at du behøver å satse alt du eier og har på noe du kanskje ikke vet om vil lykkes eller ikke.

Lys fungerer meget god som en slags form for terapi, og at det er et marked for dette er vi helt sikre på. hvis du har behov for penger til å investere i dette så kan vi kanskje forslå at du prøver deg på et privatlån? Slike lån kan du bruke til akkurat det du måtte ønske og du trenger derfor ikke å legge frem en hel forretningsplan for banken – du søker enkelt og greit om et lån og hvis du får tilslag kan du gjøre dine første investeringer. Kanskje kan du også opprette et enkelpersonforetak slik at du får en mer profesjonell touch over det hele?

Dette synes i hvert fall vi høres spennende ut, og hvis du også gjør det så sier vi enkelt og greit: sett i gang og prøv i dag!