Samle poeng? Kjøp med kredittkort!

Hvis du planlegger å kjøpe produkter som har med lysstimulering på nettet så anbefaler vi på det varmeste at du benytter deg av et kredittkort til å betale for varen, og dette er det flere grunner til.

For det første er det en stor fordel å betale med kredittkort for din egen sikkerhets skyld, og det vi da snakker om er i de tilfeller hvor varen ikke leveres, eller at varen ikke leveres i forventet stand. Har du betalt med kredittkort står du veldig sterkt i forhold til det å få pengene tilbake, ettersom det er kredittkortselskapet som må ta regningen og eventuelt drive inn pengene igjen.

Noe annet mange ikke tenker på er at det er flere kredittkort som fungerer slik at all bruk genererer poeng eller penger tilbake – eventuelt andre bonuser. Det betyr kort og godt at du kan bruke kortet når du handler på nett, når du shopper matvarer, når du handler klær og sko, når du kjøper drivstoff – ja kort og godt alt mulig!

All bruk vil for eksempel, og da kan vi trekke frem Eurobonus-kortet, gi deg poeng, og når du samler poeng vil du kunne stige i kundegradene – og dette igjen vil kunne gi deg fordeler som billigere flyreiser, tilgang til lounger på flyplasser rundt omkring i verden og mye annet.

Det som er så viktig hvis du tenker å bruke kredittkortet ditt som et bankkort, er at du ikke bruker bankkortet ditt i tillegg. Husk at pengene du har på det kortet skal brukes til å dekke bruken av kredittkortet ditt, slik at du ikke får dyr gjeld å håndtere der. Dette er fornuftig og klok bruk av kredittkort som igjen sørger for at du kan nyte godt av bruken og få gode betingelser og ekstra bonuser. Dette er for eksempel vanlig i USA og en måte å bygge opp kredittverdigheten på.
Så hvis du har kontroll på din egen økonomi er dette noe vi anbefaler.