Egen business

Hvis du skal starte din egen business innenfor for eksempel lysterapi, så har du jo mye du må ta stilling til – deriblant hvordan du skal profilere deg selv og din forretning.

Med profilering tenker vi her på synlighet i markedet, og for å lykkes godt med dette er du faktisk helt nødt til å ha dine egne nettsider som dine kunder skal kunne bruke. Her er det viktig at du har så god informasjon som mulig liggende tilgjengelig, og da tenker vi på behandlingstilbud, hvilke lys du tilbyr, prislister, kontaktinformasjon, dine kvalifikasjoner og mer til. Jo mer informasjon jo bedre, og husk på at det må være ryddig!

Tilbake til nettsiden. Denne trenger ikke å være avansert, men den må altså være oversiktlig og ryddig. Du behøver ikke å bruke ekstern hjelp for å lage disse sidene og vi kan love deg at det er veldig enkelt å klare seg på egen hånd. Du må finne deg et passende navn på nettsiden og deretter se om dette domenenavnet er ledig. Dette kan du for eksempel gjøre hos One.com – et firma som driver med webhosting og som er kjekke å forholde seg til.

Du installerer der enkelt en publiseringsplattform som heter WordPress, før du deretter enkelt logger inn og velger deg det designet som du synes passer aller best. Det som er så flott med dette systemet er at du finner et ekstremt stort utvalg av design som du kan plukke mellom, og du installerer disse på en fantastisk enkel måte. Du kan lett bytte mellom layouter og design når du blir lei, men vi anbefaler deg å være forsiktig med dette. Dine lesere vil fort bli forvirret hvis du driver og bytter design til stadighet.

Med dette som bakgrunn er du kanskje nå litt nærmere å komme i land med en egen nettside som du kan profilere din bedrift med, og da gjenstår det bare for oss å ønske deg lykke til.